Overnachtingshotel Oostenrijk – Wegenkaart

Volg en like ons
Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.overnachtinghotel.com/oostenrijk/overnachtingshotel-oostenrijk-wegenkaart/
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Bent u op zoek naar een overnachtingshotel in Oostenrijk?

Wij hebben een aantal overnachtingshotels voor u geselecteerd op de wegenkaart van Oostenrijk, zodat u uitgerust op uw vakantiebestemming of thuis zult aankomen.

Goedkope hotelkamers langs de snelwegen van Oostenrijk, selecteer een plaats op de landkaart van Oostenrijk of een stad hieronder (Opmerking! Er zijn meer steden dan op de kaart staan! Kijk dus altijd in het menu rechts voor de laatste update!):

>Kies een plaats op de kaart van Oostenrijk:

Hotel LjubjanaHotel TrentoHotel UdineHotel VillachHotel GrazHotel WenenHotel LinzHotel PassauHotel NeurenbergHotel SalzburgHotel MunchenHotel RosenheimHotel InnsbruckHotel LiechtensteinHotel BregenzHotel Memmingen


Hotels langs de snelweg Oostenrijk

Onderweg langs de Oostenrijkse snelwegen (Duits: autobahn) kunt u vele hotels langs de snelweg vinden, waaronder kleinere familiehotels, maar ook de bekende hotelketens als Ibis, Formule 1, Campanile, Leonardo, Mercure of . De meeste hotels hebben voorzieningen als verwarming, zwembad, familiekamer, gratis ontbijt, gratis parkeren en gratis WiFi. Afhankelijk wat u wilt en wat u zoekt tijdens uw doorreis van en naar bijvoorbeeld het Gardameer, richting Slovenië, richting Kroatië, richting Italië of richting Hongarije.

Overnachtingshotel Oostenrijk richting Gardameer

Wij hebben voor uw doorreis een mooi en goedkoop overnachtingshotel Oostenrijk richting Gardameer in Italië voor u gevonden, namelijk hotel langs de snelweg Oostenrijk. Dit hotel onderweg Oostenrijk biedt alle faciliteiten als een zwembad, familiekamers, gratis ontbijt, gratis parkeren, gratis WiFi, lekker eten om heerlijk ontspannen op uw vakantieadres bij het Gardameer in Italië aan te komen. Of je nu via de Fernpass in Tirol (route A7, b176 (Fernpas) en de Brenner) of via München of Gotthardtunnel rijdt, via de overnachtingsplanner vind je een goedkoop hotel, b&b, pension, camping, appartement of hostel langs de snelweg vlak voor of na de bekende tunnels of bergovergangen.

Een alternatieve route naar het Gardameer is via Zwitserland rijden en dan de San Bernardinotunnel nemen. Dit is sowieso aan te raden wanneer je vakantiepark of camping in de richting van Salò ligt, want de afstand is dan korter. Ligt je vakantiebestemming in de richting van Peschiera-Bardolino, dan is de route via Oostenrijk korter.

Overnachtingshotel Oostenrijk richting Slovenië

Er zijn in Oostenrijk richting Slovenië heel wat overnachtingsmogelijkheden onderweg langs de snelweg tijdens je doorreis door dit wintersportland. Denk aan de snelweg A9 en de Tauernautobahn waar je heerlijk kunt overnachten op een camping of in een gasthof, hotel, pension, b&b langs de Oostenrijkse autobahn richting Graz en Slovenië. Ook de A10/E55 (Salzburg – Villach) is een mogelijkheid wanneer je richting Slovenië, Noord-Italië of Kroatië gaat, daar zijn namelijk ook tijdens je doorreis mooie en goedkope hotels onderweg Oostenrijk te vinden.

Overnachtingshotel Oostenrijk richting Italië

Gaat u niet naar het Gardameer in Italië, maar een andere plaats in bijvoorbeeld Noord Italië, maar zoekt u tijdens uw doorreis een overnachtingshotel in Oostenrijk richting Italië, dan hebben wij deze al voor u gevonden. Gebruik de overnachtingsplanner Oostenrijk om uw tussenstop tijdens uw doorreis tijdens de heen- en terugreis door Oostenrijk te plannen.

Overnachtingshotel Oostenrijk richting Kroatië

Zoek je een overnachtingshotel Oostenrijk richting Kroatië of misschien een gasthof, camping of vakantiehuisje tijdens je doorreis, gebruik dan onze overnachtingsplanner. Hiermee plan je net als een gewone routeplanner je route richting Kroatië, maar nu kun je ook aangeven wanneer je wilt stoppen op je doorreis door Oostenrijk. Je ziet het totaal aantal km. en de totale reistijd en je kunt vervolgens aangeven na hoeveel uren of na hoeveel km. rijden je wilt overnachten. Vervolgens druk je op de knop van een boekingssite en je ziet alle beschikbare hotels onderweg Oostenrijk richting Kroatië.

Overnachtingshotel Oostenrijk richting Hongarije

Hongarije ligt niet om de hoek en onderweg overnachten tijdens je doorreis door Oostenrijk richting Hongarije is dan ook aan te raden. Hetzelfde geldt uiteraard voor de terugreis, op deze manier kom je lekker ontspannen thuis en op je vakantieadres aan en ben je niet brak van de lange reis. Gelukkig kunt u gebruik maken van onze tussenstopplanner, waarmee je een hotel onderweg richting Hongarije (en de terugreis) kunt vinden na x aantal uren rijden of x-aantal km. rijden.

De autosnelwegen (Autobahnen – Autoroutes – Autostradas) in Oostenrijk

Autobahn nummer:Lokale benaming:Traject – Welke plaatsen langs de snelweg:
A1West AutobahnWenen – Linz – Salzburg (grens met Duitsland)
A2Süd AutobahnWenen – Graz – Klagenfurt – Villach – Arnoldstein (grens met Italië)
A3Südost AutobahnWenen – Eisenstadt – Sopron
A4Ost AutobahnWenen – Nickelsdorf (grens met Hongarije – Hegyeshalom)
A6Nordost AutobahnBruckneudorf – Kittsee (grens met Slowakije)
A7Mühlkreis AutobahnLinz – Unterweitersdorf
A8Innkreis AutobahnA1 – Wels – Passau (grens met Duitsland)
A9Pyhrn AutobahnA1 – Graz – Spielfeld (grens met Slovenië)
A10Tauern AutobahnSalzburg – Villach
A11Karawanken AutobahnVillach – Karawankentunnel (grens met Slovenië)
A12Inntal AutobahnKufstein (grens met Duitsland) – Innsbruck – Landeck
A13Brenner AutobahnInnsbruck – Brenner (grens met Italië -Brennerpas)
A14Rheintal AutobahnBregenz (grens met Duitsland) – Bludenz – S16
A21Wiener AußenringBuitenring Wenen: A1 – A2
A22Donauufer AutobahnWenen – Stockerau
A23Südosttangente WienWenen: A2 – A4 – A22
A25Welser AutobahnTraun – Wels (verbinding tussen A1 en A8)
A26Linzer AutobahnLinz – Snelweg in ontwikkeling, zal in 2016 gereed zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *