Overnachtingshotel Saint-Louis A35, E25, E60 in de Elzas – Frankrijk

Kaart met alle hotels onderweg Saint-Louis A35, E25, E60Booking.com

Tip 1! Gebruik de + en de – om in- of uit te zoomen op de hotelkaart!
Tip 2! Klik op de prijs van een hotel voor een overzicht van alle accommodaties!


Inhoudsopgave

Hotel overnachting Saint-Louis centrum of langs de snelwegen A35, E25, E60 in Frankrijk?

Wij hebben een aantal hotels onderweg voor u geselecteerd langs de snelwegen A35, E25, E60 in en rondom Saint-Louis – Mulhouse in het Frankrijk.

Saint-Louis ligt in de Elzas (Frans: Alsace), in het oosten van Frankrijk, op het drie landen punt van Frankrijk, Zwitserland (Stad: Basel) en Duitsland (stad: Weil am Rhein). Ten westen van deze stad ligt het internationale vliegveld van Basel-Mulhouse-Freiburg, daarnaast loopt de snelweg A35 (E25 / E60). Deze snelweg wordt ook wel L’Alsacienne genoemd en loopt met onderbrekingen vanaf de Frans-Duitse grens bij Lauterbourg (snelweg B9) via Straatsburg en Mulhouse (knooppunt met snelweg A36) naar de Zwitserse grens bij Bazel en gaat in Zwitserland verder als de A3. De snelweg A35 is geheel tolvrij! en loopt parallel aan de rivier de Rijn.

De stad Bazel (Basel) ligt in het zuiden tegen Saint-Louis aan.

De plaats Mulhouse ligt ongeveer 25 km. ten noorden van Saint-Louis. In deze stad kruizen de snelwegen A36 (E60 / E54 / E512) met de A35. Mulhouse heeft een direct verbinding met Duitsland (steden: Neuenburg am Rhein en Müllheim) en de Autobahn A5 (E35).

Onze selectie aan overnachting hotels onderweg langs de snelwegen A35, E25, E60 bij Saint Louis:

Adagio Access Bale Saint Louis
92 Avenue de Bale, Saint-Louis, Alsace, Frankrijk
Dit overnachtingshotel is door 48 hotelgasten beoordeeld met een 7,8. De goede locatie, schone kamers en goede service werden zeer gewaardeerd. Gratis draadloos WiFi internet, verwarmd binnen zwembad, overdekte parkeerplaatsen en een lift. Appartementen hebben een keuken, eigenbadkamer, tv en een kluis.
Te boeken via hotelscombined, Klik op de hotelnaam en bespaar op uw verblijfskosten!

Formule 1 hotel Mulhouse Bale Aeroport Saint-Louis (Elzas)
3, Allée des Pins, Saint Louis la Chaussée, Saint-Louis, Alsace, Frankrijk
Dit goedkope overnachtingshotel ligt pal aan de autoroute 35 en is ideaal voor als je op doorreis bent richting Zwitserland – Italie. Maakt F1 Hotel onderdeel uit van de Accor hotel groep, waar ook de Ibis en Etap hotels onder vallen. Gratis parkeren, eigen badkamer met douche, handdoeken en een föhn.
Te boeken via hotelscombined, Klik op de hotelnaam en bespaar op uw verblijfskosten!

Ibis hotel vliegveld Bâle – Saint Louis
17 Avenue Du Général De Gaulle, 68300 Saint-Louis, Alsace, Frankrijk
Op verschillende hotel waarderingssites gaven in totaal meer dan 300 hotelgasten als eindcijfer een 8,1. Ze waardeerden vooral de goede locatie, de schone hotelkamers en de goede service. Op 5 minuten rijden ligt de stad Basel. Gratis draadloos Wifi internet en er is een pendeldienst van en naar de luchthaven. Alle 65 hotelkamers hebben een tv, badkamer en airco.
Te boeken via Booking, Klik op de hotelnaam en bespaar op uw verblijfskosten!

Heeft u uw overnachtingshotel in of rond Saint-Louis in Frankrijk niet gevonden?

Wij hebben in samenwerking met hotel vergelijkingssite Hotelscombined en Google Maps een kaart van Saint-Louis gemaakt met daarop alle hotels.

Klik op onderstaande plaatje (schermafdruk kaart Saint-Louis) en u ziet een googlemap kaart met alle hotels.
Vervolgens kunt u de zoekresultaten wijzigen (meer en minder hotels, 1 ster hotels, 2 ster hotels, etc., rolstoelvriendelijk, zwembad, etc., etc. Klik hier voor meer uitleg of druk op het kaartje hieronder voor alle overnachtingshotels:

kaart Saint-Louis - Elzas - Frankrijk A35 (E25 / E60)

Geef een reactie