Overnachtingshotel Liechtenstein

Kaart met alle overnachtingshotels onderweg LiechtensteinBooking.com

Tip 1! Gebruik de + en de – om in- of uit te zoomen op de hotelkaart!
Tip 2! Klik op de prijs van een hotel voor een overzicht van alle accommodaties in de buurt van Liechtenstein!

Een overnachtingshotel Liechtenstein of doorreis hotel onderweg Liechtenstein vinden

Zoek je een overnachtingshotel Liechtenstein of doorreis hotel onderweg in Liechtenstein? Misschien wil je goedkoop overnachten in een B&B, Camping, appartement of vakantiehuisje. Wij hebben in het vorstendom Liechtenstein een aantal accommodaties voor je geselecteerd langs de Zwitserse autoroute 13 / E45 in en rondom steden als Vaduz en Schaan. De snelweg 13 /E45 loopt tussen Bregenz en Chur (Zwitserland).

Wij hebben een aantal doorreis hotels onderweg voor u geselecteerd langs de snelwegen bij de steden:

 • Vaduz – hoofdstad
 • Schaan – grootste stad van Liechtenstein
 • Triesen
 • Balzers
 • Eschen
 • Mauren
 • Triesenberg
 • Ruggell
 • Gamprin
 • Schellenberg
 • PlankenBooking.com

Onze selectie aan hotels onderweg langs snelweg A20 bij Vaduz:

Landhaus am Giessen, Vaduz
Zollstrasse 16, Vaduz, Liechtenstein
Dit overnachtingshotel Vaduz ligt vlakbij snelweg 13 / E45. De hotelkamers zijn comfortabel en zijn voorzien van een eigen badkamer, een bad, verwarming en telefoon. Gratis draadloos WiFi internet aanwezig, net als een verwarmde jacuzzi. Door 92 hotelgasten beoordeeld met een 8,0.

Hotel Schaanerhof, Schaan
In der Ballota 3, Schaan, Liechtenstein
Dit overnachtingshotel Schaan ligt vlakbij snelweg 13 / E45. De hotelkamers zijn comfortabel en zijn voorzien van een eigen badkamer, een douche, verwarming en telefoon. Gratis draadloos WiFi internet aanwezig, net als een jacuzzi. Door 53 hotelgasten beoordeeld met een 7,3.

Hotel Schatzmann, Triesen, Liechtenstein
Landstrasse 80, Triesen, Liechtenstein
Dit luxe overnachtingshotel Triesen ligt vlakbij snelweg 13 / E45. Veel faciliteiten, waaronder restaurant, ski kluisjes, een stomerij en een wasserette. De hotelkamers zijn comfortabel en zijn voorzien van een eigen badkamer, een douche, verwarming en telefoon. Door 334 hotelgasten gewaardeerd met een 8,8.

Gasthof zum Deutschen Rhein, Bendern, Liechtenstein
Im Schwibboga 11, Bendern, Liechtenstein
Dit 2 sterren gasthof ligt vlakbij de Zwitserse snelweg 13 (E43) en heeft 8 kamers met verwarming. 10 gasten gaven deze gasthof een 6,0.

Ski hotel: cijfer 8,9!JUFA Malbun Alpin Resort, Triesenberg, Liechtenstein
Malbunstr 60, Triesenberg, Liechtenstein
In Triesenberg, tegen Malbun aan (in het oosten van Liechtenstein), ligt dit fantastisch ski hotel resort met 62 kamers, allemaal uitgerust met uitstekende voorzieningen. Vooral de goede locatie, het personeel en de schone kamers werden zeer gewaardeerd en 120 gasten gaven dit ski resort een 8.9!

Heeft u uw hotel onderweg Liechtenstein niet gevonden?

Wij hebben in samenwerking met onze hotel vergelijkingssite Hotelscombined en zoekmachine Google een kaart van Liechtenstein gemaakt met daarop alle hotels onderweg, o.a. in en rond de steden: Vladuz, Schaan en Triesenberg.

All Hotels in Liechtenstein

Geef een reactie