Overnachtingshotel onderweg GrenobleBooking.com

Overnachtingshotel onderweg Grenoble A41, A48, A51 en A480 Frankrijk

De hoofdstad Grenoble ligt in het Franse departement Isère, in het zuid oosten van Frankrijk, vlakbij de Alpen. In de stad zijn in totaal 71 hotels te vinden, in heel Isère zijn dat er 974, waarvan een aantal langs de snelweg en in het centrum. Allemaal handige overnachtingsplaatsen als je iets zoekt voor als je onderweg op doorreis bent.

Onderaan deze pagina hebben we meer info over de snelwegen en over de stad zelf, klik hier voor alle hotels onderweg.

Onze selectie aan overnachtingshotels onderweg langs de snelwegen A41, A48, A51 en A480 in en rond Grenoble:

Hotel Paris Nice
61 Boulevard Joseph Vallier, Grenoble, Frankrijk
Dit 2 sterren hotel ligt vlakbij de snelweg A480 (A48 stuk door Grenoble) en heeft 29 hotelkamers. De waardering van slechts een 4,8 is vooral gebaseerd op de netheid en het restaurant, deze werden zeer slecht beoordeeld. Echter zijn er diverse restaurants in de directe omgeving en voor een doorreishotel voldoet dit hotel prima. Om de prijs hoeft u het het te laten.
Vergelijken van hotelaanbieders.. waarom? 1. Goedkopere hotelkamer + 2. Bij 1 hotelaanbieder vol, wil niet zeggen dat het hotel is volgeboekt! U kunt dan altijd een andere aanbieder kiezen!

Ibis Grenoble Centrum
61 Boulevard Joseph Vallier, Grenoble, Frankrijk
Het Ibis Grenoble centrum hotel beschikt over moderne hotelkamers met geluidsisolatie en een bad. Daarnaast is er een lift en een 24-uurs receptie. 478 hotelgasten hebben dit overnachtingshotel in het centrum beoordeeld met een 7,4. Daarbij werden vooral de de schone hotelkamers, het eten en de mooie ligging goed beoordeeld.
Vergelijken van hotelaanbieders.. waarom? 1. Goedkopere hotelkamer + 2. Bij 1 hotelaanbieder vol, wil niet zeggen dat hotel is volgeboekt! U kunt dan altijd een andere aanbieder kiezen!

Ibis Budget Grenoble Zuid, Seyssins, France
2, rue du Docteur Schweitzer, Seyssins, Frankrijk
8,0 dat is het eindcijfer waarmee dit 83 tellende kamers tellende Ibis overnachtingshotel is beoordeeld door 230 hotelgasten. Vooral de schone hotelkamers, de fijne bedden en het goede personeel werden als zeer goed beoordeeld. Verder is er door het hele hotel een draadloze internet verbinding, airconditioning en zijn huisdieren toegestaan. Seyssins ligt in het zuid westen van Grenoble en het hotel ligt vlakbij de Campanile Grenoble zuid (zie verder naar onderen).
Vergelijken van hotelaanbieders.. waarom? 1. Goedkopere hotelkamer + 2. Bij 1 hotelaanbieder vol, wil niet zeggen dat het hotel is volgeboekt! U kunt dan altijd een andere aanbieder kiezen!

Campanile Grenoble Noord Saint-Egreve
Avenue De L’ile Brune, Saint-Égrève, Frankrijk
Het Campanile hotel ligt in het noorden van Grenoble langs de A48 en heeft 43 hotelkamers. Er is draadloos internet aanwezig, net als een eigen badkamer. Dit overnachtingshotel is door maar liefst 591 hotelgasten beoordeeld met een 7,8, vooral het goede personeel, de fijne bedden en het heerlijke eten werden zeer goed gewaardeerd.
Vergelijken van hotelaanbieders.. waarom? 1. Goedkopere hotelkamer + 2. Bij 1 hotelaanbieder vol, wil niet zeggen dat het hotel is volgeboekt! U kunt dan altijd een andere aanbieder kiezen!

Heeft u uw overnachtingshotel in of rond Grenoble niet gevonden?

Zoals gezegd zijn er in Grenoble 71 hotels en in de omgeving nog veel meer. Klik op onderstaande kaart en ga naar onze hotelparter om een andere hotel langs de snelweg te kunnen kiezen.

hotels Grenoble Frankrijk

Grenoble, prachtige stad met veel hotels langs de snelwegen

Grenoble is niet alleen een prachtige stad, de stad is ook een soort verkeersknooppunt, waarbij diverse snelwegen in noordelijke en zuidelijke richting, alsmede richting westen en richting oosten, hier bij elkaar komen.

Een stad dus ook waar vele toeristen langs rijden op weg naar hun vakantiebestemming of juist weer naar huis. Vooral richting de Franse, Zwitserse en Italiaanse skigebieden, en in de zomer richting Zuid-Frankrijk.

Zo komen bij deze prachtige stad de Franse snelwegen A48, de A41 en de A51 bij elkaar. Alle drie snelwegen die bij menig toerist al grote naam gemaakt hebben.

Het is dus een prachtige stad, is goed ontsloten, en ligt iets over de helft voor veel vakantiegangers op weg naar en van het vakantieadres. Een ideale plek dus om een nachtje te overnachten in plaats van de hele vakantieroute in één ruk af te rijden en doodmoe aan te komen.

Grenoble is een knooppunt

Daarbij is juist deze drukte op de snelwegen rond Grenoble het grote voordeel. Ja, het kan hier in de vakantieperiode bijzonder druk zijn, maar dat heeft ook tot gevolg gehad dat juist hier erg goed en mooie overnachtingsmogelijkheden zijn ontstaan. Want veel mensen trekken natuurlijk ook mooie en goede hotels aan.

Dat komt natuurlijk ook mede omdat de stad Grenoble een bijzonder geliefde stad is, waar veel mensen een korte vakantie komen doorbrengen, een stedentrip. Waardoor deze vele en vooral goede hotels in Grenoble terecht zijn gekomen dat maakt ook niet zoveel uit. Als je ver moet rijden is het immers altijd verstandig om onderweg goed uit te rusten, en dus is deze stad de ideale plek om dat te doen.

Of je nu via de A48 of de A41 langs deze stad komt, of juist vanaf de andere kant via de A51, het is en blijft een stad waar je graag een nachtje blijft.

Overigens, het is misschien wel verstandig om vooraf een overnachtingshotel in de buurt van Grenoble te boeken. Het kan er immers erg druk zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.