Overnachtingshotel onderweg Regensburg A3, E58, A93 in Zuid Duitsland

Zoekt u een hotel overnachting in of rond Regensburg, of langs de snelwegen (autobahn) A3, E58, A93 in Zuid Duitsland?

Regensburg A3 Zuid DuitslandWij hebben een aantal overnachtingshotels onderweg voor u geselecteerd langs de snelwegen A3, E58, A93 in en rondom Regensburg in de Duitse deelstaat Beieren in het zuiden van Duitsland.

Onze selectie aan overnachting hotels onderweg langs de snelwegen A3, E58, A93 bij Regensburg:

Ibis Regensburg Stad
Furtmayrstrasse 1, Regensburg, Zuid Duitsland
In het centrum, maar toch maar 2,5 kilometer van de snelweg A3/E45 en ongeveer 5 km. van de A93, ligt dit Ibis overnachtingshotel dat door 110 hotelgasten als erg goed werd beoordeeld met het eindcijfer 8,0. Voor de goede service, goede locatie en het heerlijke ontbijt werden zeer gewaardeerd. Gratis Wifi draadloos internet en huisdieren zijn toegestaan. De hotelkamers hebben een tv, kluis, telefoon en er zijn kamers voor gezinnen.
Een goedkoop Ibis hotel in Regensburg centrum en tot 80% besparen? Klik op de hotelnaam en boek via hotelscombined

Ibis Budget – Etap Regensburg Oost
Furtmayrstrasse 1, Regensburg, Zuid Duitsland
Op nog geen 1 kilometer van de snelweg A9 ligt dit Ibis budget overnachtingshotel onderweg. Deze voormalige Etap hotel Regenburg oost is onlangs omgedoopt tot Ibis budget hotel. 331 hotelgasten waren te spreken over de goede ligging, de service en de prijs en gaven dit hotel als eindcijfer een 7,9 (2 jaar geleden nog een 7,7!). Huisdieren zijn toegestaan. Gratis draadloos WiFi internet en gratis parkeren. De hotelkamers hebben een tv en dubbele bedden.
Een goedkoop Ibis – Etap hotel in Regensburg en tot 80% besparen? Klik op de hotelnaam en boek via hotelscombined

Mercure overnachtingshotel Regensburg
Grunewaldstrasse 16, Regensburg, Duitsland
Dit 4 sterren hotel ligt vlakbij de snelweg A3 en heeft veel faciliteiten als een golfbaan, watersport activiteiten, business centrum, etc. Gratis parkeren voor hotelgasten. 119 hotelgasten waren zeer te spreken over dit hotel en gaven het als eindscijfer een 8,0. Men was vooral te spreken over de grote kamers, de goede locatie en het feit dat het internet (WiFi) gratis was. De hotelkamers zijn voorzien van een kleine kitchenette, balkon, kluis, tv, minibar en de badkamers hebben een verlichte spiegel en douche.
Een goedkoop Mercure hotel in Regensburg en tot 80% besparen? Klik op de hotelnaam en boek via hotelscombined

Apollo Hotel Regensburg
Neuprüll 17, 93051 Regensburg, Duitsland
Apollo hotel Regensburg met zwembad en saunaDit mooie hotel onderweg in Zuid Duitsland ligt vlak bij de snelweg A3 en heeft een eigen zwembad en Turks stoombad / sauna. Door 261 hotelgasten beoordeeld met een 8,4, vooral het zwembad, het personeel en ruime bedden werden zeer gewaardeerd. Er zijn 45 moderne hotelkamers zijn voorzien van airco, een bureau, badkamer, kluisje en tv. Er zijn familiekamers, gratis WiFi en gratis parkeren!
Een goedkoop hotel onderweg in Regensburg en tot 80% besparen? Klik op de hotelnaam en boek via hotelscombined

Heeft u uw overnachtingshotel in of rond Regensburg in Zuid Duitsland niet gevonden?

Wij hebben in samenwerking met hotel vergelijkingssite Hotelscombined en Google Maps een kaart van Regensburg gemaakt met daarop alle hotels en de afstand tot de snelweg A3, E58, A93.

Klik op onderstaande plaatje (schermafdruk kaart Regensburg) en u ziet een googlemap kaart met alle hotels.
Vervolgens kunt u de zoekresultaten wijzigen (meer en minder hotels, pension, 1 ster hotels, 2 ster hotels, etc., rolstoelvriendelijk, zwembad, sauna, restaurant, ontbijt, huisdieren toegestaan, etc., etc. Druk op het kaartje hieronder voor alle overnachtingshotels:

hotel kaart regensburg A3, E45, A93 Duitsland

Autobahn (snelweg) hotels onderweg Regensburg

Regensburg ligt aan de Autobahn 3/E58 en de A93, tussen Nürnberg en Passau. De stad heeft ongeveer 136.500 inwoners. De middeleeuwse binnenstad is niet, zoals veel Duitse steden, beschadigd in de 2e wereldoorlog en is daarom alleen al een bezoekje waard.

De Autobahn A3 loopt vanaf de Nederlandse grens (Arnhem), via steden als Dusseldorf, Keulen, Frankrfurt am Main, Wurzburg, Neurenberg, Regensburg, Passau naar Oostenrijk (o.a. de steden Wels, Linz of in Oostenrijk via de A9 richting Graz). De autobahn A93 loopt richting het zuid westen en sluiten tussen Ingolstadt en Munchen aan op de snelweg A9.

Er zijn een aantal ideale snelweg hotels onderweg Regenburg (Duits: autobahn hotels) te vinden, hierboven hebben we een aantal genoemd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *